Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte psychotherapie - EFT - EMDR

Relatietherapie - Tantra voor vrouwen - Vrouwencoaching

Groningen en omgeving

Samenwerking tussen hart, hoofd en lichaam

Meer weten over het aanbod van Hulpverleningspraktijk Voluitleven?

Lichaamsgericht therapeut Caroliene Rangeeni de Gruijter geeft Body Mind Integrated Psychotherapy,  traumatherapie EFT & tactiele EMDR, relatietherapie, vrouwencoaching en tantra voor vrouwen en (echt)paren. De focus ligt op het versterken van de verbinding met jezelf, je hart, je hoofd en je lichaam. Geef je hier op voor een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Vergoedingen zorgverzekeraars 2024

Goede lichaamsgerichte therapie raakt ons in het hart

De donkere nacht van de ziel is een zuiveringsproces dat ons oproept om alles los te laten wat niet langer nodig is - alles wat ons hoogste goed in de weg staat. "As we let our light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our fear, our presence automatically liberates others."

Marianne Williamsen

Stel dat het fysiek niet lukt om in mijn praktijk aanwezig te zijn, dan is het online volgen van een sessie mogelijk!

Tantra voor vrouwen om tot bloei te komen

Caroliene Rangeeni de Gruijter geeft prachtige tantra voor vrouwen weekenden: "Door tantra komt de sensuele vrouw in jou tot bloei vanuit haar ware essentie. Voor vrouwen, die zich meer vrouw willen voelen, ligt deze uitnodiging om zichzelf een tantrische ervaring te gunnen in de aanwezigheid van andere vrouwen. De focus ligt op de verbinding met jezelf als vrouw op alle vlakken. De schoonheid van ons, vrouwen, straalt van binnenuit naar buiten toe en dat maakt ons aantrekkelijk, beminnenswaardig en om van te houden!"

Hieronder kun je met 1 klik de weg vinden naar de tantrische vrouwenagenda, lichaamsgerichte psychotherapie, emotional freedom techniques (EFT) en EMDR, relatietherapie, tantra voor vrouwen en vrouwencoaching!


Tantrische agenda 2024

Tantra voor vrouwen weekenden

Flyer 'Innerlijk huwelijk' op 24, 25 en 26 mei 2024
Het thuiskomen in onszelf staat centraal door onze innerlijke vrouw en innerlijke man te ontmoeten, en te versmelten met onze vrouwelijke en mannelijke energie.

Flyer 'Womb awakening' op 28, 29 en 30 juni 2024
Onze (energetische) krachtbron, onze baarmoeder, staat centraal met haar diepe wijsheid, innerlijke waarheid en heldere keuzes.

Flyer 'Sensueel ontwaken' 27, 28 en 29 september 2024
Onze vrouwelijke energie staat centraal om open te staan voor onze sensualiteit, onze zachtheid, zodat we intiem met onszelf worden en ons over kunnen geven aan de stroom van het leven.

Flyer 'Opengaan en bloeien' 15, 16 en 17 november 2024
Onze mannelijke energie staat centraal om onze innerlijke kracht te verstevigen, onszelf te leren beschermen en de wereld in te trekken op zoek naar avontuur.


Lichaamsgerichte therapie

‘Gun jezelf een zinvol en prettig leven'

Wanneer je last hebt van ingehouden gevoelens en emoties, (spier) spanningen en blokkades in je lijf, negatieve denkpatronen, onverwerkte pijn en (psycho) somatische klachten. Voor jou, die helemaal van zichzelf wil worden en zichzelf wil kunnen zijn.

Lees verder


Emotional Freedom Techniques (EFT)

'Vrij van angst en stress’

Wanneer je hinder ondervindt in je dagelijkse functioneren door hyperventilatie, paniek, trauma, fobie, angst, (psycho) somatische klachten, dwanggedachte of verslaving. Voor traumaverwerking en nare situaties die je tot nu toe niet achter je hebt kunnen laten.

Lees verder


Relatietherapie

'Samen op weg naar elkaar'

Wanneer je er samen niet meer uitkomt, maakt relatietherapie inzichtelijk hoe jullie de liefdesdraad weer op kunnen pakken. Wat zit ertussen om elkaar weer toe te laten? Wat is nodig om er echt voor elkaar te kunnen zijn? Hoe kan je laten zien dat je van elkaar houdt?

Lees verder


Tantra voor vrouwen

‘Een cadeau voor jezelf en je relaties’

Verlang je naar (meer) intimiteit, sensualiteit en seksualiteit in je leven? Wil je je  vrouw-zijn en je vrouwelijkheid meer gaan ervaren? Wil je leren aanraken en je laten aanraken op een zachte voedende manier? Dit is de weg van het hart in verbinding met de schoot.

Lees verder


Vrouwencoaching

'Thuiskomen in jezelf'

Vrouwencoaching stimuleert de wilde en authentieke vrouw in jou. Door belichaming van jezelf en zelfkennis leer je je innerlijke vrouwenkracht wakker te maken, toe te eigenen en ontwikkel je jezelf tot een autonome, subtiele en krachtige vrouw.

Lees verder